Astana is rond met Nibali

Volgens La Gazzetta dello Sport is de overstap van Vincenzo Nibali naar Astana een feit. De Italiaan zou de komende twee seizoenen 2,8 miljoen euro verdienen. Ook zijn Liquigasploegmaats Valerio Agoli en Alessandro Vanotti verkassen mee. Nibali leeft in onmin met zijn werkgever Liquigas, onder meer over zijn najaarsprogramma. Hij wil graag naar de Vuelta […]

Volgens La Gazzetta dello Sport is de overstap van Vincenzo Nibali naar Astana een feit. De Italiaan zou de komende twee seizoenen 2,8 miljoen euro verdienen.

Ook zijn Liquigasploegmaats Valerio Agoli en Alessandro Vanotti verkassen mee. Nibali leeft in onmin met zijn werkgever Liquigas, onder meer over zijn najaarsprogramma. Hij wil graag naar de Vuelta als voorbereiding op het WK, maar de ploeg stuurt hem naar de ronden van Colorado en Utah.

Roman Kreuziger en Enrico Gasparotto, winnaar van de Amstel Gold Race, kregen van Astana een contractverlenging van twee jaar voorgelegd. De ploeg zou ook de jacht hebben ingezet op de Est Rein Taaramae en op… Andy Schleck, nog twee jaar onder contract bij RadioShack – Nissan.

LLN

Foto Photo News

Reacties

wpDiscuz