Barcelona vernedert Real met 5-0 Sport
Barcelona vernedert Real met 5-0

'El Clasico' is maandagavond bijzonder slecht uitgedraaid voor Real Madrid. De ploeg, die het zonder de Argentijnse spits Gonzalo Higuan moest stellen, werd compleet vernederd door FC Barcelona.

Al na 10 minuten zette Barcelona de toon. Iniesta schoot naar Marcelo maar die kon er niet bij. Het was Xavi die vervolgens richting Casillas trok en de nulscore op het bord deed verdwijnen.

Acht minuten later passte Villa naar Pedro die op zijn beurt de score aandikte tot 2-0.

Real Madrid leek volledig ontredderd. De spelers zochten nog naar een aansluitingstreffer maar die bleef uit. Ook Ronaldo leek niet op gang te komen. Hij kreeg een vrije trap in de 35e minuut maar die ging naast.

Ook de rust leek de spelers van Real niet bepaald goed te doen. Ze konden ook daarna het tij niet keren. Na 55 minuten scoorde Barcelona voor de derde keer. Het was Messi die Villa vooruithielp. Hetzelfde scenario herhaalde zich nog geen 5 minuten later. Messi stuurde Villa opnieuw weg. Die deed de bal vervolgens door de benen van Casillas glijden.

Zelfs in de toegevoegde tijd bleef Real niet gespaard. Invaller Jeffren, een jeugdspeler van Barcelona, knalde de voorzet van Bojan nog binnen en deed de ploeg afdruipen met een 5-0 op het scorebord.

Doelpunten: 10' Xavi 1-0, 18' Pedro
2-0, 55' Villa 3-0, 58' Villa 4-0, 91'