Bloedmooie Spaanse sportvrouw vraagt in haar blootje om aandacht (foto) Sport
Bloedmooie Spaanse sportvrouw vraagt in haar blootje om aandacht (foto)
Sport

Bloedmooie Spaanse sportvrouw vraagt in haar blootje om aandacht (foto)

Jadilla, Spaanse kampioene op de achthonderd meter sprint, vond dat haar sport te weinig aandacht kreeg. Toen vond ze plots toch dé manier om in de spotlights te staan: uit met die kleren!


Meneren als Cristiano Ronaldo, Lionel Messi of Mario Balotelli moeten nog maar een windje van tussen hun gespierde billen laten ontsnappen of ze staan al in de krant: topvoetballers en topwielrenners lopen of fietsen steeds in het toppunt van de belangstelling.

Jadilla Rahmouni, een 27-jarige Spaanse atlete met Marokkaanse roots, vindt het niet eerlijk dat haar sport die aandacht niet krijgt en prompt ging ze uit de kleren voor het Spaanse magazine 'Interviu' om dat 'onrecht' aan te klagen. “Iedere stap die voetballers zetten, wordt in de media breed uitgesmeerd. Aan de medailles die in de atletiek gewonnen worden, worden echter amper woorden vuilgemaakt”, zo zegt ze in het interview.

Door uit de kleren te gaan, kreeg ze inderdaad plots alle aandacht, al was die niet vanuit alle hoeken even positief. Sommigen vinden het namelijk nogal schandalig dat 'een Marokkaanse' onbedekt op de voorkant van een boekske komt te staan en dan zo nog een tatoeage (= haram!) toont ook. Ons zul je alvast niet horen klagen! (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties