Cavens: "Dit kan niet meer misgaan" Sport
Cavens: "Dit kan niet meer misgaan"
Sport

Cavens: "Dit kan niet meer misgaan"

Waasland Beveren houdt vast aan een foutloos parcours in deze eindronde. De Wase fusieclub pakte 12 op 12 en dendert lustig verder richting eerste klasse. Man in vorm én sterkhouder was ook gisteren Jurgen Cavens, die met een assist op Onana op het halfuur de Freethiel voor een eerste keer in brand zette.

"Het lééft weer"

Cavens beseft dat de buit bijna binnen en de poort van eerste klasse zo goed als geopend is. “We zitten na deze 12 op 12 op schema”, zei de aanvaller. “In een eindronde is dat ook een fantastische reeks. Mooi was het niet tegen Eupen, maar wel spannend. We zijn dicht bij de promotie, maar zondag wacht ons de verplaatsing naar Oostende. Hopelijk komt er evenveel volk opdagen, want als je zag hoeveel supporters er waren, doet dat echt deugd. Het voetbal lééft weer in Beveren”, verwees Cavens naar de ‘Met de trein naar Oostende’ zingende aanhang.

“Dit màg niet meer mis gaan, maar we moeten wel rustig blijven. Want ook al pak je het maximum van de punten, er zijn nog altijd twee wedstrijden te spelen”, beseft Cavens dat het vel van de beer nog niét is geschoten.

Dirk Geeraerd

“Tegen Eupen zijn we goed geconcentreerd blijven spelen. Maar dat is ook de verdienste van coach Dirk Geeraerd, die me telkens blijft verrassen met kleine details. Hij houdt deze groep scherp door de manier waarop hij ons toespreekt”, stak Cavens een pluim op de architect van dit Waasland Beveren, die Cavens voor een avond - en in afwezigheid van Lardenoit - tot aanvoerder bombardeerde: “Ik ben de oudste, en ik heb de ervaring.”

Foto: Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties