Dat is lef! Chisora slaat Klitschko al bij de weging (video) Sport
Dat is lef! Chisora slaat Klitschko al bij de weging (video)
Sport

Dat is lef! Chisora slaat Klitschko al bij de weging (video)

Morgen mogen Dereck Chisora en Vitali Klitschko het tegen elkaar opnemen voor de wereldtitel WBC boksen bij de zwaargewichten. Buiten de ring heeft grote mond Chisora al enkele serieuze mokerslagen verkocht, nu gaf hij Klitschko tijdens de weging al een klap.
Het zal er morgen in Munchen stevig aan toe gaan. Klitschko moet de lading beledigingen die Chisora al in zijn richting geworpen heeft, grondig beu zijn, met als toppunt de vernederend klap in zijn gezicht tijdens de weging. Chisora wist de pers al te vertellen dat hij te onvoorspelbaar en wild is voor Klitschko, hij noemde Klitschko een oude man wiens benen niet meer in staat zijn om hem recht te houden en houdt vol dat hij Klitschko een knock-out zal bezorgen.

Oekraïener Vitali Klitschko blijft rustig bij het verbale geweld van de Brit Dereck Chisora. "Ik zal hem zijn lesje wel leren", aldus de imponerende Klitschko. Maar na de weging ziet het er niet meer naar uit dat hij zijn kalmte zal bewaren: de reus is gekrenkt en een woedende Klitschko wil je niet voor je hebben staan…

Benieuwd wat het wordt, hieronder vind je alvast de beelden van de tumultueuze weging. (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties