Einde verhaal voor BeNeLuxliga handbal Sport
Einde verhaal voor BeNeLuxliga handbal
Sport

Einde verhaal voor BeNeLuxliga handbal

De BeNeLuxliga, die aan zijn zevende editie toe is, zal verdwijnen. “Het vertrouwen tussen de Luxemburgers en Nederlanders was op”, zegt Luc Tack, voorzitter van de Vlaamse handbalfederatie.

“We hebben de voorbij dagen nog getracht de brokken te lijmen, maar het mocht niet baten. De Luxemburgers hebben duidelijk te kennen gegeven niet verder te willen", aldus Tack.

In Nederland horen we dan weer een ander verhaal. “We willen verder met deze competitie”, zegt Hans Landa, directeur van het Nederlands handbalverbond. “We verzetten ons wel tegen de statuten die door de Luxemburgers werden geschreven. Wij komen uiterlijk vandaag met een nieuwe intentieverklaring en ik hoop dat de Belgische en de Luxemburgse bond zich daarin kunnen vinden.”

Over een paar weken wordt in het Luxemburgse Differdange de Final Four van de BeNeLuxliga afgewerkt. Hasselt, Bocholt, Volendam en de Limburg Lions strijden voor eindwinst.

IK Foto Belga: Vorig jaar won Achilles Bocholt de de BeNeLuxLiga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties