Enfant terrible Chisora opgepakt wegens doodsbedreigingen (video) Sport
Enfant terrible Chisora opgepakt wegens doodsbedreigingen (video)
Sport

Enfant terrible Chisora opgepakt wegens doodsbedreigingen (video)

Hij had er nog maar net de wedstrijd tegen Vitali Klitschko opzitten of Dereck Chisora ging weeral op de vuist, ditmaal tegen David Haye, de ex-wereldkampioen.
Haye, die commentaar voor de televisie gaf bij de kamp, was aanwezig op de persconferentie toen het tot een felle discussie kwam tussen Chisora en Haye. Haye verloor in juli 2011 van Wladimir Klitschko, wat later uitgelegd werd door een teenblessure. De manager van de Klitschko's wil zijn boksers niet meer tegen Haye laten vechten, waardoor Haye bijzonder geprikkeld was. "Chisora liet zijn strijdershart zien, David Haye zijn teen", aldus de manager van de Klitschko's.

Chisora kon het niet laten zich te bemoeien en zo kwam het tot een gevecht. Volgens Chisora sloeg Haye hem met een flesje, waarna hij voor de volle perszaal riep: "Ik schiet hem neer! Ik zal hem vinden en wil tegen hem in de ring!"

Vitali Klitschko betreurt de ganse heisa: "Vechten hoort in de ring, niet hier. Dit is niet goed voor het imago van de bokssport".

Chisora zal moeten boeten voor zijn wangedrag: eerder kreeg hij al een boete van 50.000 pond vanwege de klap die hij gaf aan Klitschko, nu beslistte ook de Duitse boksbond dat zowel Haye als Chisora niet meer welkom zijn voor gevechten in Duitsland.

Ook de Duitse politie heeft nog een eitje te pellen met Chisora: hij werd op de luchthaven opgepakt vanwege het uiten van doodsbedreigingen. (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties