Gert Verheyen: "Heb regelmatig jonge gasten op mijn kamer" Sport
Gert Verheyen: "Heb regelmatig jonge gasten op mijn kamer"
Sport

Gert Verheyen: "Heb regelmatig jonge gasten op mijn kamer"

Gisteren ging het op Sporza over interactie tussen spelers en hun trainer. Deed Gert Verheyen plots toch maar een akelige bekentenis...
Het WK brengt ook heel wat gezellig tafelen met zich mee. Onder andere Met Jan Mulder, Wesley Sonck, Ruth Joos en Gert Verheyen, het gastenlijstje van gisteren op Sporza. Op een bepaald moment ging het over in hoeverre spelers hun trainer konden beïnvloeden om bepaalde keuzes te maken. Dit naar aanleiding van de match morgen tegen Rusland, waar 90% van de Belgen nu al hoopt dat Mertens en Fellaini in de basis staan.

Het antwoord van voetbalanalist én beloftetrainer van de Rode Duivels Gert Verheyen deed wel een honderdtal plaatselijke wenkbrauwen fronsen. “Ik vraag regelmatig een paar jonge gasten op mijn kamer en dan vraag ik of ze iets al dan niet zien zitten”, klonk het. Waarop Ruth Joos giechelend in zichzelf antwoordde: “Nee, je zegt nooit ‘Kom eens naar mijn kamer’ tegen jonge gasten”.

Maar daar hield het nog niet op. “Dan komt daar wel eens een lijntje bij”, vervolgde Verheyen. Waarop Joos alweer inpikte: “Ook dat nog?” En het hek was van de dam in de studio. Iedereen kon wel lachen om de onbewuste, dubbelzinnige uiteenzettingen van Verheyen, inclusief de ex-Rode Duivel himself. Het was in ieder geval alweer lekker droog zoals altijd, en daar houden we wel van. (KDN)

bject width="640" height="400">

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties