Hans Van Alphen op twee na beste tienkamper van 2012 Sport
Hans Van Alphen op twee na beste tienkamper van 2012
Sport

Hans Van Alphen op twee na beste tienkamper van 2012

Hans Van Alphen, vierde op de Olympische Spelen in Londen, was volgens het gerenommeerde atletiektijdschift Track & Field News de op twee na beste tienkamper van 2012. Het Amerikaanse magazine plaatse van Alphen na de Amerikanen Ashton Eaton en Trey Hardee, de nummers een en twee van de Olympische Spelen, maar wel voor de Cubaan Leonel Suarez, de bronzenmedaillewinnaar van Londen.

Track & Field News stelt elk jaar voor elke discipline op basis van een volledige analyse van het voorbije seizoen een top tien op. Voor de 400 meter werden Kevin en Jonathan Borlée respectievelijk vierde en vijfde geplaatst. De tweelingbroers moeten alleen de Grenadaanse olympische kampioen Kirani James, de Dominicaan Luguelin Santos en de Amerikaan LaShawn Merritt voor zich dulden. Op de Spelen in Londen finishten Kevin en Jonathan Borlée, in die volgorde, als vijfde en zesde.

Belga Foto's PhotoNews

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties