Hitsige fan flasht ijshockeyspeler tijdens match Sport
Hitsige fan flasht ijshockeyspeler tijdens match
Sport

Hitsige fan flasht ijshockeyspeler tijdens match

Je zou denken dat de temperatuur tijdens een ijshockeymatch onmogelijk te hoog kan oplopen, maar bij deze fan was dat wel het geval. De mooie blondine vond er niets beters op om haar favoriete ploeg te helpen dan het tonen van haar borsten aan de tegenstander.
In het verleden werd wel eens beweerd dat legers met een vrouwenafdeling tijdens een veldslag dezelfde tactiek gebruikten om de tegenstander af te leiden, dus misschien was het geen slecht idee. Feit is dat haar team, de Vancouver Canucks afgelopen woensdag met 7-3 won van de San José Sharks. De dame in kwestie flashte Ben Eager van de Sharks toen hij in de derde periode naar het strafhok moest.

Hieronder kan je haar actie alvast vinden, maar we zochten verder naar ongewone flashmomenten in sporten waar je het niet zou verwachten. We kwamen uit bij schaken... Al leek dat eerder opgezet spel! (KA)

Overigens hebben de Vancouver Canucks nog andere manieren om tegenstanders van de wijs te brengen:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties