Italiaanse goalie flatert onbegrijpelijk bij opraapballetje (video) Sport
Italiaanse goalie flatert onbegrijpelijk bij opraapballetje (video)
Sport

Italiaanse goalie flatert onbegrijpelijk bij opraapballetje (video)

Het kan niet altijd een Courtois-save zijn, maar in vergelijking met deze kiep is ons bomma een toptalent.
Weet u nog toen Filip De Wilde zijn reputatie in één-twee-drie naar de verdoemenis blunderde tijdens Euro 2000? Jep, struikelde toen over een poepsimpel terugspeelballetje en trakteerde Zweden op een (tijdelijk) feestje. Gelukkig werd het nog 2-1 voor de Belgen, maar De Wilde was niet meer onze favoriete goalie.

Soit, alles kan slechter, en dat bewees de doelman van de Italiaanse ploeg Fersina Perginese tegen Dro. Op een bepaald moment passte een verdediger van Fersina Perginese de bal braafjes terug naar de keeper, die iets te nonchalant omging met het leer en twee seconden later moest vaststellen dat de bal in zijn doel lag. Jup, floepte recht door zijn flaterbenen.

Het mooie aan de zaak was dat de tegenstander de gigantische blunder niet aanvaardde als doelpunt en een tegendoelpunt liet maken. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 3-3 en de blundergoalie leeft nog steeds – wat in Colombia nooit het geval geweest zou zijn… (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties