Knockout gaan in stijl… Zo doe je dat! Sport
Knockout gaan in stijl… Zo doe je dat!
Sport

Knockout gaan in stijl… Zo doe je dat!

Op 24 september kan je de internationale wereldtop in de kickboxdiscipline aan het werk zien in Vorst Nationaal. Wij warmen ons alvast op voor een avondje glitter, glamour en showtime met de beste knock-outs van de voorbije jaren!
Tijdens het Fast & Furious 70 max tournament nemen 8 toppers het tegen elkaar op, waarna de winnaar van de wedstrijd het mooie bedrag van 50.000 euro op zijn rekening mag overschrijven. Show verzekerd! Daniella Somers heeft alvast twee jongens onder haar hoede die meedingen naar de felbegeerde prijs.

Omdat wij onze Clint-lezers graag de gelegenheid geven om dit evenement vanop de eerste rij te kunnen volgen, geven we een prachtige en unieke prijs weg: een VIP-tafel met een fantastisch uitzicht op het hele gebeuren inclusief overnachting voor 10 personen!

Vorige week presenteerden we al 10 films om in de stemming te komen, vandaag schakelen we een versnelling hoger met het echte werk: de beste knock-outs van de voorbije jaren komen aan bod.

De beste knock-outs van de voorbije jaren:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties