Legear biedt excuses aan voor ongeval na uitbrander Van Holsbeeck Sport
Legear biedt excuses aan voor ongeval na uitbrander Van Holsbeeck
Sport

Legear biedt excuses aan voor ongeval na uitbrander Van Holsbeeck

Anderlecht-middenvelder Jonathan Legear knalde in de nacht van zondag op maandag met hoge snelheid tegen een huis in Londerzeel. De eigenaars waren niet te spreken over de voetballer. Niet zozeer omdat hij zoveel schade aangericht had, maar wel omdat hij de dag erna stond te lachen en er geen excuses kwamen. Dat heeft hij gisteren recht gezet, weliswaar na een stevige uitbrander van Anderlecht-manager Herman van Holsbeeck.

Legear was gaan feesten in Carré in Willebroek en had vermoedelijk een glaasje te veel op toen hij tegen het huis knalde. De voetballer zelf ontkent dat, maar dat hij een ademtest weigerde na het ongeval heeft hem toch al 14 dagen rijverbod opgeleverd. De middenvelder houdt vol dat hij gewoon in slaap gevallen was achter het stuur toen hij zijn vernielingstocht naar het huis inzette. De eigenaar van de woning gelooft er niet veel van, maar legt zich er wel bij neer.

Nu Legear zijn verontschuldigingen heeft aangeboden, is de kous natuurlijk nog niet af. Er zal nog een lange discussie lopen met de verzekering. Als blijkt dat Legear gedronken had, komt de maatschappij niet tussen en zal de voetballer alle schade uit eigen zak moeten betalen. Hij heeft alleszins al beloofd dat hij dat zonder morren zal doen en wil eventueel zelf een handje komen toesteken om de schade te herstellen. Dat daar volk naar zal komen kijken, is alvast een zekerheid. (KC)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties