"Lewis Hamilton is gek, er gaan doden vallen!" (video) Sport
"Lewis Hamilton is gek, er gaan doden vallen!" (video)
Sport

"Lewis Hamilton is gek, er gaan doden vallen!" (video)

Het roekeloze rijgedrag van Lewis Hamilton begint Formule 1-legende Niki Lauda serieus op de zenuwen te werken. Als het zo blijft voortgaan, zullen er volgens de voormalige autocoureur vroeg of laat doden vallen door zijn toedoen.

Tegenwoordig wordt er stevig wat afgebikkeld in het Formule 1-gebeuren. Zo hard zelfs dat het haast onmogelijk wordt om de edele Formule 1 van de iets minder beschaafde autocross te onderscheiden. Eén van die ijverige ijzervreters is Lewis Hamilton, de 26-jarige Engelsman die de laatste tijd met zijn Mercedes McLaren als een tornado door het Formule 1-wereldje raast. Zonder enig greintje genade scheurt hij zich tegen zijn tegenstanders aan om zich een voorrangsweg te banen naar de overwinning.

Zo probeerde hij enkele weken geleden Felipe Massa en Pastor Maldonado uit te schakelen met een PIT-manoeuvre, u weet wel, dat trucje dat de flikken gebruiken om uw vluchtende auto te doen slippen. Hetzelfde verhaal afgelopen weekend in Canada, waar de gretige coureur Mark Webber uit de wedstrijd flikkerde en even later het deksel op zijn eigen neus kreeg toen hij teammaat Jenson Button een ‘bumperkusje’ gaf. “Een doodrijder in spe”, noemt Niki Lauda hem.

De Oostenrijkse ex-coureur werkt tegenwoordig als analist bij de Duitse omroep RTL en gaf onlangs zijn ongezouten mening over Hamilton’s rijgedrag. “Wat Lewis deed, gaat echt te ver. Hij is volslagen gek. Als de FIA hem geen straf oplegt, dan weet ik het niet meer. Het is geen grap meer. Als hij zo blijft rijden, gaan er doden vallen”, aldus de voormalige, drievoudige F1-kampioen. Tijd om u zelf te laten beslissen... (KDN)

Hamilton probeert Massa voorbij te steken:

Hamilton ramt Maldonado in de bandenmuur:

Hamilton praat over voorval Massa en Maldonado:

Hamilton duwt Mark Webber uit de race:

Hamilton rijdt zichzelf in de prak tegen Jenson Button:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties