Liverpool maakt Arsenal helemaal af: 5-1 Sport
Liverpool maakt Arsenal helemaal af: 5-1
Sport

Liverpool maakt Arsenal helemaal af: 5-1

De topper van de 25ste speeldag in de Premier League tussen Liverpool en Arsenal is een ware afgang geworden voor die laatste. De Gunners gingen met 5-1 onderuit tegen Simon Mignolet en co.

Al na 52 seconden kwamen The Reds op voorsprong dankzij Skrtel. Nauwelijks tien minuten later kopte de Slovaakse verdediger zijn tweede tegen de netten. Sterling en Sturridge maakten de afstraffing compleet: 4-0 na amper twintig minuten. Net ervoor had Luis Suárez de bal nog tegen de paal gepoeierd. Arsenal speelde te slordig om het rode geweld op Anfield tegen te houden.

Na de rust maakte Sterling zijn tweede treffer van de namiddag en zette zo de forfaitcijfers op het bord. Op strafschop redde Arteta nog de eer voor de ploeg van trainer Arsène Wenger.

Door deze overwinning komt Liverpool tot op vijf punten van leider Arsenal, dat later op de dag nog kan worden ingehaald door Manchester City en Chelsea.

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties