Marc Wilmots een dure vogel? Heel wat coaches strijken op het EK meer op Sport
Marc Wilmots een dure vogel? Heel wat coaches strijken op het EK meer op
Sport

Marc Wilmots een dure vogel? Heel wat coaches strijken op het EK meer op

Een arme mens zal de trainer niet worden. Hij strijkt jaarlijks 658.000 euro op. Daarmee is hij middenmoot. Op het EK zijn er elf bondscoaches die meer verdienen.

Roy Hodgson van Engeland verdient maar liefst 4,47 miljoen euro op. De top vijf wordt vervolledigd door Antonio Conte (Italië - 4 miljoen), Fatih Terim (Turkije - 3,45 miljoen euro), Joachim Löw (Duitsland - 2,75 miljoen euro) en Vicente Del Bosque (Spanje - 2,55 miljoen euro). De Russische bondscoach verdient enkel een bonus. Hij is ook trainer bij een club. Een mooi bijberoep. De minst verdienende coach met een jaarloon is de Roemeen Anghel Iordanescu. Hij komt aan een jaarloon van 117.500 euro. Pijnlijk weetje: Gareth Bale verdient bij Real Madrid in een week tijd meer dan zijn bondscoach bij Wales. Bale verdient wekelijks 383.000 euro, zijn coach bij Wales verdient op jaarbasis 255.000 euro.

[i]Bron: The Daily Mail[/i]

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties