Mertens loopt blessure door wereldgoal (video) Sport
Mertens loopt blessure door wereldgoal (video)
Sport

Mertens loopt blessure door wereldgoal (video)

Dries Mertens maakte gisteren de 2-0 in het duel tussen PSV en Feyenoord. Een weergaloze knal, maar bij het neerkomen blesseerde de kleine Rode Duivel zich aan de enkel.

Mertens heeft er een bewogen wedstrijd opzitten met PSV. Hoewel de lampenclub de beklijvende topper met 3-2 won, zal hij toch niet helemaal gelukkig zijn. Minuut 65: Mertens rolt twee verdedigers van Feyenoord op en schiet vanop 20 meter de bal schitterend binnen.

Bij het neerkomen gaat hij echter door zijn enkel en moest hij van het veld gedragen worden. Tegenvaller voor PSV want Mertens was aan een goede partij bezig. Hij leverde eerder ook de assist voor de 1-0. PSV won uiteindelijk met 3-2.

PSV heeft zich de aankoop van onze landgenoot nog niet beklaagd. Met 16 treffers in de Eredivisie heeft hij dan ook een groot aandeel in de eerste plaats die PSV bekleedt. Hoe ernstig de blessure van Mertens is, is nog niet geweten.

Sanv

Foto ANP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties