Messi heeft persoonlijke bodyguard in Miami die hem werkelijk overal volgt (en z'n nut al bewees) Sport
Messi heeft persoonlijke bodyguard in Miami die hem werkelijk overal volgt (en z'n nut al bewees)
Sport

Messi heeft persoonlijke bodyguard in Miami die hem werkelijk overal volgt (en z'n nut al bewees)

Inter Miami neemt geen enkel risico als het gaat om hun wereldberoemde ster. De club heeft besloten een persoonlijke beveiliger aan te stellen voor Lionel Messi (36) - enkel en alleen voor Messi. Deze maatregel gaat zeer ver. Zelfs tijdens een wedstrijd volgt de beveiliger zijn 'cliënt' vanaf de zijlijn om mogelijke risico's te voorkomen. De Messi-gekte is enorm in Miami, en de Argentijnse superster heeft hier zelf voor gezorgd. Zijn indrukwekkende start - negen doelpunten in zes wedstrijden - heeft de immense opwinding die ontstond bij zijn komst vorige maand alleen maar vergroot.

Niet verrassend is dat de club er alles aan wil doen om hun superster te beschermen. Sommige fans merken echter op dat dit wel heel ver gaat. De club heeft een persoonlijke beveiliger ingehuurd die de Argentijn overal volgt. En dit mag vrij letterlijk worden genomen. Wanneer de Inter Miami-bus aankomt voor een wedstrijd, staat de beveiliger al netjes te wachten. Zodra Messi uit de bus stapt, staat de beveiliger paraat. Voor fans die zelfs maar overwegen om een selfie met de speler te nemen, wordt vriendelijk maar beslist een andere keuze voorgesteld.

(lees verder onder de video)

Veldbestormer

De beveiliger volgt Messi tot in de catacomben van het stadion en tot op het veld voor de opwarming. En dit gaat nog verder. Tijdens de wedstrijd positioneert de beveiliger zich aan de zijlijn en verliest hij de zevenvoudige winnaar van de Ballon d'Or geen moment uit het oog. Dit bleek geen overbodige luxe te zijn. Toen een toeschouwer het veld oprende richting Messi, was de beveiliger er als de kippen bij om in te grijpen, nog voordat de stewards konden ingrijpen.

(lees verder onder de video)

Fans kunnen het appreciëren

Zelfs tijdens het vieren van een doelpunt, het begroeten van supporters na de wedstrijd of het weerzien met zijn vrouw Antonela en kinderen, staat de beveiliger altijd dichtbij. Veiligheid voorop. De identiteit van de beveiliger blijft onbekend, maar op sociale media uiten fans hun waardering. "Deze persoon neemt zijn taak uiterst serieus. Bedankt voor het beschermen van onze 'GOAT' ('Greatest of All Time'). 's Werelds beste voetballer verdient deze behandeling", is een van de vele reacties.

(Bron: hln.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties