Messi weer van goudwaarde, Hazard baalt in Monaco Sport
Messi weer van goudwaarde, Hazard baalt in Monaco
Sport

Messi weer van goudwaarde, Hazard baalt in Monaco

Op speeldag 31 in de Spaanse voetbalcompetitie hebben Barcelona en Real Madrid weten te winnen.

De Catalaanse club vloerde rode lantaarn Almeria met 3-1. Het werd wel even stil nadat de bezoekers op voorsprong kwamen, maar niet veel later startte weer een Messi-show. De Argentijn knalde twee keer raak en trapte de corner die Thiago tegen de netten kopte.

Real Madrid won simpel bij Bilbao. Het werd er 0-3. Kaka scoorde twee keer via strafschop. Cristiano Ronaldo, die op de bank startte, nam de laatste treffer voor zijn rekening.

Zaterdag gaat Barcelona op bezoek bij de Koninklijke. Met nog zeven speeldagen op de teller heeft Barça een bonus van acht punten.

Duitsland

In de Bundesliga heeft Nürnberg, het team van Rode Duivel Timmy Simons, het grote Bayern München punten afgesnoept.

De Duitse recordkampioen kwam snel op voorsprong dankzij een treffer van Müller, maar Eigler hing de bordjes weer in evenwicht na een trap vanaf 26 meter. Na het laatste fluitsignaal kreeg Robben nog rood.

In het klassement valt Bayern terug naar de vierde stek. Borussia Dortmund blijft autoritair leider. Het speelde wel slechts 1-1-gelijk tegen Hamburg. Blaszczykowski wiste wel pas in het slot de openingstreffer van van Nistelrooy (Hamburg) uit.

Frankrijk

In de Franse voetbalcompetitie heeft leider Rijsel een pijnlijke nederlaag geleden. Eden Hazard, die de hele wedstrijd speelde, en co gingen met 1-0 onderuit in Monaco.

Na vier zeges rij moest de leider nog eens balen. Park maakte de netten bol. Bij Rijsel kreeg Gervinho rood. Als Marseille zondag van Toulouse wint, nadert het tot op één punt.

Engeland

Manchester United lijkt op weg naar een 19e landstitel. Zaterdag won de leider van Fulham met 2-0. In het klassement geniet het na 32 gespeelde wedstrijden van een mooie voorsprong.

De Bulgaar Berbatov en de Portugees Nani deden de Londenaars de das om met een goal. Rode Duivel Moussa Dembele werd tien minuten voor tijd vervangen. De Belg had één goede kans, maar reservedoelman Kuszczak stond paraat.

Chelsea vloerde Wigan met 1-0 na een doelpunt van Malouda. Simon Mignolet werd zaterdag drie keer geklopt. Zijn Sunderland verloor van West Bromwich: 2-3. De club staat nog maar zes punten boven een degradatieplek.

Italië

In de Serie A nam landskampioen Inter Milaan de maat van Chievo. Het werd 2-0. Cambiasso en Maicon verschalkten de doelman. In de stand nadert Internazionale tot op twee punten van leider AC Milan, dat wel nog een wedstrijd te goed heeft.

AS Roma blijft dan weer kans maken op een ticket voor de Champions League door met 1-2 te gaan winnen bij Udinese. Francesco Totti scoorde twee keer. Het zit nu al aan 203 treffers in de Serie A.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties