Messi zwaait met lof naar Ronaldo: "Hij blijft maar scoren" Sport
Messi zwaait met lof naar Ronaldo: "Hij blijft maar scoren"
Sport

Messi zwaait met lof naar Ronaldo: "Hij blijft maar scoren"

Lionel Messi heeft Cristiano Ronaldo, zijn Portugese rivaal bij Real Madrid, lof toegezwaaid. "Hij blijft maar scoren", zo zei de Argentijnse sterspeler van FC Barcelona donderdag in het Spaanse dagblad Marca.

"Ik weet niet of Ronaldo aan de top van zijn carrière zit. Hij blijft maar scoren en speelt onafgebroken voor zijn club en zijn nationale ploeg", verklaarde Messi twee maanden voor de uitreiking van de Gouden bal, de prijs voor de beste voetballer van het jaar. Naast het Argentijnse dribbelwonder behoort ook Ronaldo tot de genomineerden voor de award.

"Al lange tijd houdt hij dit ritme aan. En of hij nu op de toppen van zijn kunnen speelt of een minder hoog niveau haalt, dat verandert niets aan zijn efficiëntie", aldus Messi, die woensdag zijn derde Europese Gouden Schoen in ontvangst nam. De Argentijn is momenteel out met een blessure aan zijn linkerhamstring.

Belga, Foto's AFP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties