Mourinho: "Cristiano Ronaldo wist alles beter" Sport
Mourinho: "Cristiano Ronaldo wist alles beter"
Sport

Mourinho: "Cristiano Ronaldo wist alles beter"

José Mourinho, de nieuwe trainer van Chelsea, blikte dinsdagnacht in de Spaanse talkshow Punto Pelota terug op zijn periode bij Real Madrid. Zowel Cristiano Ronaldo als Pepe moesten het ontgelden.

"Cristiano speelde drie geweldige seizoenen onder mij. Het enige probleem dat ik met hem had, was vrij simpel. Ik bekritiseerde hem vanuit tactisch oogpunt, in de hoop zijn spel te verbeteren, maar hij aanvaardde die kritiek niet omdat hij alles beter wist", zei de 50-jarige Portugees over zijn landgenoot.

En ook verdediger Pepe kreeg kritiek van 'The Special One'. Pepe kon volgens Mourinho niet verkroppen dat hij op de bank verzeilde door de opkomst van het Franse talent Raphaël Varane. "Een speler van ongeveer tien jaar jonger dan hij kreeg de speelkansen die hij verdiende. Maar Pepe ging niet goed om met die situatie", zei Mourinho, die Pepe ook verweet 'ondankbaar' te zijn. Mourinho zou Pepe immers verdedigd hebben toen de club op een vertrek van de verdediger aanstuurde.

Toch kijkt de flamboyante trainer, die in zijn carrière al kampioenstitels in de drie grote voetballanden won, tevreden terug op zijn periode bij 'Los Merengues'.

"Als men mij vraagt of ik het trainersschap bij Real opnieuw zou aanvaarden, wetende wat er de voorbije drie jaar allemaal is gebeurd, zou ik ja zeggen. Als ik niet bij Real was geweest, zou ik immers niet kunnen zeggen dat ik de drie belangrijkste kampioenschappen in de wereld gewonnen heb."

Belga Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties