Mourinho: "Na Real Madrid terug naar Engeland" Sport
Mourinho: "Na Real Madrid terug naar Engeland"
Sport

Mourinho: "Na Real Madrid terug naar Engeland"

Real Madrid-trainer José Mourinho heeft dinsdag op een persconferentie verklaard dat hij "na Real Madrid opnieuw naar Engeland trekt". Woensdag neemt Real Madrid het op tegen Manchester United in de achtste finales van de Champions League.

"Na Real Madrid keer ik normaal gezien terug naar Engeland", verklaarde 'The Special One' op een persconferentie in Madrid. Tussen 2004 en 2007 stond de 50-jarige Portugees al aan het roer van de Londense topclub Chelsea, waarmee hij twee keer landskampioen werd.

Toen een journalist vroeg of Mourinho zijn tegenstander van woensdag, Alex Ferguson, zal opvolgen als die stopt bij Manchester United, antwoordde hij laconiek. "Neen, ik denk het niet. We zullen ongeveer op hetzelfde moment stoppen als trainer, hij op zijn negentigste en ik op mijn zeventigste."

"De Champions League niet winnen met Real zou geen mislukking zijn. Er zijn voldoende grote clubs en spelers die die beker nooit hebben mogen opheffen", zei Mourinho. "Real wil graag zijn tiende beker winnen en ik mijn derde. Ik weet niet of het voor dit jaar is, maar ik zal strijden tot het me lukt. Ik heb voldoende vertrouwen in mijn werk", besloot de zelfzekere Portugees.

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties