Niet voor gevoelige kijkers: MMA-vechter Smith loopt horrorblessure op bij uitdelen van trap Sport
Niet voor gevoelige kijkers: MMA-vechter Smith loopt horrorblessure op bij uitdelen van trap
Sport

Niet voor gevoelige kijkers: MMA-vechter Smith loopt horrorblessure op bij uitdelen van trap

Dat MMA geen sport is voor doetjes hoeven we wellicht niet meer te vertellen. Zonder enige bescherming constant stampen en vuisten rond je oren krijgen, loopt soms wel eens volledig mis. MMA-vechter Willem Smith is daar het perfecte voorbeeld van.

Toen hij het bij EFC 92 in Johannesburg afgelopen weekend opnam tegen Ivan Strydom opnam ging het volledig mis toen hij een trap wou uitdelen. Bij het raken van de scheen van tegenstander Ivan brak zijn been doormidden als een twijgje. Een complete horrorblessure en zelfs bij het kijken van de video voel je de pijn van Willem.

Behoorlijk ongelukkig en de wedstrijd was logischerwijze onmiddellijk afgelopen. Hij stelde het wel goed toen hij naar het ziekenhuis werd afgevoerd en hij hoopt op een volledige genezing zodat hij dit jaar of volgend jaar weer terug in de ring kan staan. De harde beelden zie je hieronder. Opgepast, niet voor gevoelige kijkers:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties