Oud maar goud - Zaalvoetbalkeeper pakt uit met de ene waanzinnige save na de andere Sport
Oud maar goud - Zaalvoetbalkeeper pakt uit met de ene waanzinnige save na de andere
Sport

Oud maar goud - Zaalvoetbalkeeper pakt uit met de ene waanzinnige save na de andere

Oud wil daarom niet per se zeggen 'versleten'... Nee, oud is soms gewoon goud! En daarom gaan we vanaf nu in de rubriek 'Oud maar goud' regelmatig eens een Clint-artikel vanonder het stof halen dat destijds voor net geen meltdown van onze website en Facebook-pagina zorgde. Deze keer blikken we nog eens terug op die keer dat een zaalvoetbalkeeper zijn netten op wonderbaarlijke wijze proper hield...

Men beweert wel eens dat doelmannen in het voetbal – en bij uitbreiding in andere sporten – een beetje gek in hun hoofd zijn. Soms moeten ze zich dan ook als gekken in de strijd gooien om hun netten schoon te houden. Ze mogen van geen kleintje vervaard zijn!

En in het zaalvoetbal is dat nog een tikkeltje meer zo. Die ballen worden van een pak dichterbij naar doel geknald dan op een grasveld, en dan nog eens tegen duizelingwekkende snelheden. Komt daar nog bij dat die gekke keepers daar vaak zonder handschoenen in doel staan!

Net zoals bij veldvoetbal kan een keeper een match verliezen of winnen voor het team. Of het team waar de doelman voor speelt in dit filmpje uiteindelijk won, weten we helaas niet. Dat hij in een bepaalde fase dé held was, des te meer! Hij toverde namelijk de ene geweldige save na de andere uit zijn handen en lijf!

5 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties