Patrick Lefevere: "Sylvain Chavanel zal het nu moeten doen" Sport
Patrick Lefevere: "Sylvain Chavanel zal het nu moeten doen"
Sport

Patrick Lefevere: "Sylvain Chavanel zal het nu moeten doen"

Op de persconferentie van Omega Pharma-Quick.Step voor Prijs-Roubaix stond de fiets te blinken waarmee Tom Boonen zondag van start zou gegaan zijn. "Aanschouw een werkloze fiets", sprak manager Patrick Lefevere. "Sylvain Chavanel zal het nu moeten doen."

"We zullen vlug zien of onze Fransman de taak aankan. Het is wel een zware opdracht, alle druk komt nu op zijn schouders te liggen. Wij zijn het team dat bijna altijd de winnaar leverde van Parijs-Roubaix. Ik hoop dat we die lijn zondag ook kunnen doortrekken.

"Cancellara isoleren"

Ook ik noem Fabian Cancellara de te kloppen man. We gaan hem proberen te isoleren. Ik zie geen anders geen strategie die kans op slagen heeft. Natuurlijk mag er iemand van onze ploeg meeglippen in een vroege vlucht en hopelijk draagt die tot het einde. Wij gaan anticiperen waar nodig. Dat moet je trouwens altijd doen in een wedstrijd als Parijs-Roubaix, waar het noodlot achter elke bocht schuilt."

Belga Foto: Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties