Push-ups zijn voor watjes, zeg ik u! (video) Sport
Push-ups zijn voor watjes, zeg ik u! (video)
Sport

Push-ups zijn voor watjes, zeg ik u! (video)

Wie van halsbrekende stunts houdt, moet vrijdag en zaterdag 22 en 23 augustus in Antwerpen zijn. Daar gaat namelijk Antwerp Street Kicks door, een evenement waar de atleten de wetten van de zwaartekracht en de grenzen van hun eigen lijf aftasten.
Er staat heel wat op het programma, zoals wakeboarden, BMX, breakdance en freerunning, maar ook deze heren tonen er hun kunstjes: de kerels die Calisthenics beoefenen. De sport ontstond uit oefeningen waarbij je vooral je eigen lichaam en weinig apparatuur gebruikt, zoals de traditionele push-ups, maar werd al gauw zo spectaculair dat er een heus wereldkampioenschap voor wordt georganiseerd, waarvan je hieronder beelden vindt. En zoals je kan zien, zijn die push-ups ongeveer wat een loopfietsje voor Sven Nys is: peanuts dus.

Meer weten over Antwerp Street Kicks? Daar kan je hier voor terecht, maar bekijk alvast de onderstaande heren al een keer! (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties