Red Bull toont héérlijk promofilmpje in New York en Miami om nieuwe Formule 1-race te promoten Sport
Red Bull toont héérlijk promofilmpje in New York en Miami om nieuwe Formule 1-race te promoten
Sport

Red Bull toont héérlijk promofilmpje in New York en Miami om nieuwe Formule 1-race te promoten

Binnen enkele weken komt het Formule 1-circus voor de allereerste keer ooit naar het zonnige Miami. Sinds de Netflix-serie 'Drive to Survive' is Formule 1 eindelijk weer echt 'hot' in de Verenigde Staten en daar maken ze nu lustig gebruik van. Zo komt er volgend jaar naar een gloednieuwe race naar Las Vegas, de entertainmenthoofdstad van de wereld maar eerst dus dit jaar de focus op het nieuwe circuit in Miami.

Een voorproefje op 8 mei

De motoren van de bolides zullen brullen op 8 mei om 21u30 Belgische tijd en de promotie voor deze gloednieuwe race is volop begonnen. Ook bij Red Bull dragen ze hun steentje bij met toch wel een echt legendarische roadtrip. Zo lieten ze de Mexicaan Perez, de ploegmaat van Verstappen, even een roadtrip doen van New York naar Miami.

Hij mocht voor dit promofilmpje zelfs even door de straten van New York rijden tussen de wolkenkrabbers en natuurlijk ook in Miami zelf. Het eindresultaat is een verdomd cool promofilmpje met een luchtige insteek waar we de prijs van zelfs niet willen weten. Het duurt een elftal minuten, maar indien je een Formule 1-fan bent dan is het wel echt een must-see vanwege alle fantastische beelden. Wij krijg al spontaan zin in een Miami dankzij Red Bull.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties