Schotse coach daagt fans wat uit tijdens derby maar krijgt rekening snel gepresenteerd (video) Sport
Schotse coach daagt fans wat uit tijdens derby maar krijgt rekening snel gepresenteerd (video)
Sport

Schotse coach daagt fans wat uit tijdens derby maar krijgt rekening snel gepresenteerd (video)

De voetbalderby van Edinburgh tussen Hearts en Hibernian zorgt altijd voor het nodige spektakel, en dat was ook nu niet anders! Lange tijd leek het af te stevenen op een 0-0, totdat Hearts dan toch scoorde. Het doelpunt werd echter afgekeurd en de bezoekende coach Lennon ging dan maar even ostentatief de thuisfans uitdagen. Gevolg: de brave man kreeg een muntje tegen de kop en ging dramatisch neer. Hij werd verzorgd en stond snel weer recht. Achteraf was hij echter razend en zei dat hij de 'muntjesgooier' wel eens wilde ontmoeten. Niet om een leuk babbeltje te slaan, vermoeden we dan...

Duels op het scherpst van de snee waren trouwens schering en inslag in de partij, in totaal werden er negen gele kaarten en één rode kaart uitgedeeld. Ah ja, ergens in de tweede helft zeeg de doelman van Hearts ook nog neer na een (mislukte) vuistslag van een fan. Voetbal, een feest!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties