Standard geeft Minsk demonstratie Sport
Standard geeft Minsk demonstratie
Sport

Standard geeft Minsk demonstratie

Standard heeft zich op eigen veld meester gemaakt van Minsk met 3-1. De Rouges ondervonden vanaf het begin weinig hinder van de Wit-Russen en plaatsten zich dan ook overtuigend voor de groepsfase van de Europa League na de eerdere 0-2 heenzege.

In de derde minuut zet Mpoku de 1-0 al op de tabel met een prachtige vrije trap. Drie luttele minuutjes later doet Igor De Camargo daar nog een schepje bovenop en stort zich op een splijtende bal van Mujangi Bia. Een stampvol Sclessin weet geen blijf met hun vreugde.

Slechts twee minuutjes later wordt Standard echter even uit de roes geschud door een prik van Kiboek. Een laks verdedigde hoekschop doet de Luikenaars toch even peentjes zweten.

Het is opnieuw het duo Mujangi Bia en De Camargo dat elkaar vindt in de 35ste minuut, al krijgt dit keer Mujangi Bia de eer. Hij schuift de bal onder een radeloze Boesjma. Opnieuw kan het Sclessin juichen.

Beide ploegen brengen verder relatief uitgeblust voetbal. Vooral Minsk zit volledig door zijn krachten heen. De tweede helft had nauwelijks nog zin, maar werd voor de vorm alsnog uitgespeeld.

DV Foto Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties