Tot 40.000 supporters op allereerste fandag Rode Duivels Sport
Tot 40.000 supporters op allereerste fandag Rode Duivels
Sport

Tot 40.000 supporters op allereerste fandag Rode Duivels

Zondag vindt de allereerste fandag van de Rode Duivels plaats op de Heizel in Brussel. De festiviteiten beginnen al om 11.00u, met verschillende activiteiten in en rond het stadion, en duren tot in de vooravond, met rond 15.00u de training van de A-ploeg en om 17.00u een handteken- en fotosessie. De inkom is gratis.

Met dit initiatief willen de spelers en de bond de fans bedanken voor het feit dat het Koning Boudewijnstadion, vrijdag tegen Servië, voor de vijfde keer op rij uitverkocht zal zijn. “De Rode Duivels zijn van bij het begin van de campagne vragende partij geweest om de band met de supporters nauwer aan te halen”, verklaart KBVB-woordvoerder Stefan Van Loock het initiatief. “Deze fandag kadert daarin, net als de Duiveluitdagingen.”

De bond verwacht 20.000 tot 40.000 bezoekers. Wie er zondag niet bij kan zijn, heeft nog altijd de mogelijkheid om de fandag van de Rode Duivels te volgen op de radio. MNM zendt doorlopend uit vanuit het Koning Boudewijnstadion.

SBE Foto's Isosport

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties