Vansummeren: "Had diamanten in mijn benen" Sport
Vansummeren: "Had diamanten in mijn benen"
Sport

Vansummeren: "Had diamanten in mijn benen"

De Belgen kleurden zondag weer de finale in Parijs-Roubaix, maar naast een tweede plaats voor Sep Vanmarcke en een vierde voor Greg Van Avermaet zat er veel meer in.

Zo was Johan Vansummeren een van de Belgen die pech kende. Hij bereikte de velodroom zwaar aangeslagen. "Ik weet ook wel dat pech bij deze klassieker hoort, maar op het moment dat ik lek reed, had ik een supergevoel. Echt, ik had de benen van twee jaar geleden en kon bij wijze van spreken niet wachten tot de finale begon."

"Ik voelde diamanten in mijn benen, dat is eigenlijk de goeie uitdrukking. Eens weer op gang heb ik er nog alles aan gedaan om weer vooraan te geraken, maar dan mag je nog zo super zijn, dat is onbegonnen werk. Net op het moment dat het allemaal gebeurde, werd vooraan het zwaar geschut bovengehaald."

"Ik weet dat het heel gemakkelijk is om dat nu te verklaren, ik kan het toch niet bewijzen. Maar het is nu eenmaal zo. Het is om de muren van op te lopen. Ik had de beste benen sinds lang en ik heb er niks mee kunnen doen. Zelden heb ik me zo gefrustreerd gevoeld", schuddebolde de kopman van Garmin - Sharp.

KLE

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties