"Verpest Hamiltons race zoveel mogelijk" (video) Sport
"Verpest Hamiltons race zoveel mogelijk" (video)
Sport

"Verpest Hamiltons race zoveel mogelijk" (video)

Tijdens de meest recente Formule 1-grand prix in Singapore vond er zowel voor als na de race een incident plaats tussen Lewis Hamilton en Felipe Massa. Nu is er echter ook beeldmateriaal opgedoken dat de Britse ingenieur van Massa in nauwe schoentjes brengt.
Tijdens de race knalde Hamilton tijdens een inhaalmanoeuvre tegen Massa aan. Ze moesten allebei de pits in om de schade te laten herstellen en de Brit kreeg daar nog een een drive-through penalty bovenop. Hamilton kon wel nog als vijfde over de meet komen, Massa slechts als negende. De Braziliaan was dan ook ziedend van woede en verpestte een interview van Hamilton met een harde tik op zijn schouder en een sarcastische 'goed gedaan, Lewis!'.

Enkele dagen later doken er echter beelden op, waarop te zien en horen is hoe Rob Smedley, de Britse ingenieur van Massa, het volgende zegt: "Doe er alles aan om Hamilton achter je te houden. Verpest zijn race zoveel mogelijk. Komaan kerel!" Die woorden kreeg de Braziliaan dus te horen nog voor hij werd aangereden door Hamilton. Het is dus in principe perfect mogelijk dat Massa zelf in de fout ging door zijn concurrent te hinderen of tegen te houden. (JL)

Bekijk hier de beelden van de teamorders van Smedley:

Massa verpest Hamiltons interview:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties