Win: 5 x 2 tickets voor het Football Battle tornooi! Sport
Win: 5 x 2 tickets voor het Football Battle tornooi!
Sport

Win: 5 x 2 tickets voor het Football Battle tornooi!

Alhoewel de eerste klasse clubs tegenwoordig enkel door Antwerpen rijden maar er geen halt meer houden, komt daar op 4 januari nog eens verandering in. KV Mechelen, OH Leuven, Sporting Lokeren en KV Kortrijk zakken dan af naar de koekenstad om het op te nemen tegen RFC Antwerp en de Rode Duivels Futsal.
Het belooft een hoogdagje te worden voor de voetballiefhebber, daar in de Antwerpse Lotto Arena. De eersteklassers beloofden met hun topspelers aan te treden, terwijl Antwerp zal willen bewijzen dat ze zich kunnen meten op het hoogste niveau. Bovendien is de nationale Futsal-ploeg in volle voorbereiding op het EK Futsal, dat eind januari in Antwerpen gehouden wordt.

Behalve het sportieve spektakel kan je je verwachten aan een overdosis sfeer en een resem mooie dames die er hun beste beentje zullen voorzetten. Reden te over dus om er zelf bij te zijn en jouw favoriete ploeg naar de overwinning te schreeuwen! Wij geven alvast 5 x 2 tickets weg zodat je gratis dit top-event mee kan maken.

Wil je meer info over het evenement? Dat kan op de officiële website.

Doe mee aan onze wedstrijd om de tickets te winnen. Het antwoord op de wedstrijdvraag vind je overigens in het filmpje dat onder dit artikel staat! (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties