Wordt dit de nieuwe vlam van Christiano Ronaldo? Sport
Wordt dit de nieuwe vlam van Christiano Ronaldo?
Sport

Wordt dit de nieuwe vlam van Christiano Ronaldo?

Dat Ronaldo de mooie dames voor het uitpikken heeft, dat wisten we allang. Maar om nóg beter te scoren dan zijn bloedmooie ex-vriendin Irana Shayk, dat is een ander paar mouwen.

Maar als het je lukt om voor en na de rust van een voetbalwedstrijd op het veld te komen met een totaal ander kapsel, dan moet een nieuwe vriendin zoeken een fluitje van een cent zijn. Volgens het Duits tijdschrift OK Magazin is de voetballer van Real Madrid verliefd op de Mexicaanse verslaggeefster Vanessa Huppenkothen. De sexy verslaggeefster was afgelopen WK in Brazilië een van de meest geliefde personen op televisie. Ronaldo strandde toen met Portugal al in de poulefase. Toch ontmoetten de twee elkaar pas in Madrid, waar de voetballer speelt. Op haar Instagram is te zien dat de verslaggeefster al een keer een wedstrijd van Ronaldo bezocht heeft.

Of Ronaldo haar Huppen al gekothend heeft (wat dat ook in hemelsnaam mag betekenen) en deze Vanessa een fetish heeft voor geëpileerde wenkbrauwtjes, zal de toekomst uitwijzen. (GBL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties