"Ze fluiten mij uit omdat ik knap, rijk en een topspeler ben" (video) Sport
"Ze fluiten mij uit omdat ik knap, rijk en een topspeler ben" (video)
Sport

"Ze fluiten mij uit omdat ik knap, rijk en een topspeler ben" (video)

Cristiano Ronaldo is de wanhoop nabij. In zowat elke partij die hij speelt, is de ster van Real Madrid het slachtoffer van een smerige fout. Op het veld van Dinamo Zagreb was het gisteren alweer prijs.
Real won zijn eerste Champions League-wedstrijd met 0-1, maar van blijdschap was er geen sprake. Marcelo werd van het veld gestuurd na twee keer geel en Cristiano Ronaldo moest na de wedstrijd gehecht worden. "De leiding van de scheidsrechter was een schande", klaagden beide Madrilenen.

Ronaldo had alleszins een goede reden om zijn beklag te doen: tijdens de wedstrijd kreeg hij een vuile trap op zijn enkel en hij moest achteraf gehecht worden met drie draadjes. Het is niet zeker dat hij de competitiewedstrijd tegen Levante zal halen.

In een interview liet hij duidelijk zijn onvrede blijken over de arbitrage en de supporters van de tegenstander: "Ze fluiten mij uit omdat ze jaloers zijn. Ik ben tenslotte knap, rijk en een fantastische voetballer. Wat mij echter vooral irriteert, is dat ik in tegenstelling tot andere spelers zelden beschermd word door scheidsrechters. Iedereen spreekt over fair play en het beschermen van goede spelers, maar daar merk ik niets van. Ik begrijp het niet." (JL)

Het interview:

De schop op zijn enkel (vanaf 4.40):

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties