Zeer pijnlijk: Koningin Mathilde feliciteert Lukaku met doelpunt (video) Sport
Zeer pijnlijk: Koningin Mathilde feliciteert Lukaku met doelpunt (video)
Sport

Zeer pijnlijk: Koningin Mathilde feliciteert Lukaku met doelpunt (video)

Wie het nog niet gezien moest hebben, het koningspaar heeft gisteren duidelijk genoten van de match van de Rode Duivels op het WK Brazilië. Toch is Mathilde nog niet helemaal vertrouwd met ons Belgisch elftal. Koningin Mathilde is serieus de mist in gegaan. Na de match van de Rode Duivels tegen Rusland wilde ze de spelers persoonlijk feliciteren met hun overwinning. Al had ze beter wat meer in haar panini-stickerboek gekeken. Ze feliciteerde Romelu Lukaku met de goal die hij gisteren alsnog kon maken voor de Rode Duivels.

Dit was een zeer pijnlijke misser aangezien Lukaku absoluut niet tevreden was toen hij werd gewisseld met Origi. Toch kon Lukaku er gisterenavond al mee lachen en hij wees erop dat Origi de goal had gemaakt. Achja, de job van koningin zal niet te onderschatten zijn zeker. Hopelijk leer Filip haar tegen volgende match wat buitenspel is. (IR)

Video: VTM Nieuws

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties