Zo zien deze ex-bodybuilders er tegenwoordig uit (fotogalerij- Sport
Zo zien deze ex-bodybuilders er tegenwoordig uit (fotogalerij-
Sport

Zo zien deze ex-bodybuilders er tegenwoordig uit (fotogalerij-

Ooit hadden ze het lichaam van een Olympische God, maar toen waren ze ook nog professionele bodybuilders. Vandaag zien de meesten eruit alsof ze maandenlang lang in de zetel gezeten hebben met een vrachtwagen aan zakken paprika chips naast hun.

Bodybuilding is een zeer zware sport. Niet alleen moet je jezelf houden aan een keihard trainingsschema, maar ook moet je zien dat je om de zoveel uur de juiste eiwitten en proteïnen binnenkrijgt om de nodige spiermassa op te bouwen. En wie weet, misschien ook als bijgerechtje een lekker spuitje anabole steroïden? Bekende bodybuilders als Chris Cormier, Tom Prince, Flex Wheeler,... kunnen er in ieder geval van meespreken. Zij waren ooit de beste in deze sport. Biceps met een omtrek zo groot als het kapsel van Annemie Turtelboom.

Maar wat gebeurt er met het lichaam als je plotseling stopt met deze Spartaanse training? Tja, dan krijg je dat 'dad bod' -lichaam dat tegenwoordig zo in trek is bij de dames....not! Misschien dat deze mannen toch eens wat trainingsadvies moeten gaan vragen aan Freddy De Kerpel. (GBL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties