Alexa verklapt wat ze meemaakte op een s*kscruise: "Mijn vriend ging daar van bil met alles wat bewoog!" Stories
Alexa verklapt wat ze meemaakte op een s*kscruise: "Mijn vriend ging daar van bil met alles wat bewoog!"
Stories

Alexa verklapt wat ze meemaakte op een s*kscruise: "Mijn vriend ging daar van bil met alles wat bewoog!"

Een seks-expert die was uitgenodigd op een swingerscruise zegt dat de ervaring haar ogen heeft geopend voor seks met een veel breder scala aan mensen dan ze tot dan toe gewend was. Seksuologe en schrijfster Alexa André vertelde aan podcast Dustin Rybka dat ze haar "hersenen een reboot moest geven om zich aangetrokken te voelen tot oudere mensen", nadat ze zich realiseerde dat ze verreweg de jongste persoon op het schip was.

Seksuele avonturier’ Alexa, 26, zegt dat ze al zo lang ze zich kan herinneren gefascineerd is door alles wat met seks te maken heeft: "Ik was zo nieuwsgierig, ik wilde naakte mensen zien, ik wilde de lichamen van mensen zien. Ik ondervroeg mijn vrienden over hun eerste zoenen, over hoe het voelde." Alexa studeerde psychologie en ze realiseerde zicgh dat ze van haar fascinatie voor seks een carrière kon maken. Maar naast haar academische interesse in menselijke seksualiteit heeft ze veel praktisch onderzoek gedaan - ze nam deel aan triootjes, seksfeesten en orgieën in eindeloze combinaties.

"De mensen klapten voor ons, het was magie!"

Ze beschrijft een bezoek aan een resort voor alleen volwassenen in Jamaica dat eindigde met een ‘openbare sessie’ die zo intens was dat toeschouwers Alexa en de andere deelnemers een staande ovatie gaven. Alexa zei: "We hadden nogal wat orgieën. Op de eerste avond waren we met z'n vieren, toen kwam er een stel bij en dan nog één, en nog één… We gingen helemaal los bij het zwembad en nadat we klaar waren, klapten de mensen voor ons. Het was f*****g magie!"

Rechtstreeks van haar reis naar Jamaica trok Alexa op avontuur op een swingerscruise. Ze ontdekte al snel dat de hoge prijs voor de trip niet te betalen was voor de meeste jongere vakantiegangers. Ze vertelde: “Zelfs was ik uitgenodigd, dus ik moest niets betalen. Ik was zeker de jongste persoon daar, net als in Jamaica. Ik heb mijn hersenen moeten rebooten om me tot oudere mensen aangetrokken te voelen en nu bestaat die grens niet meer. Ik voel me tot iedereen aangetrokken - het is leuk!"

"Ik wist dat mijn vriend met iedereen van bil zou gaan"

Ze legt uit dat ze "haar eigen overtuigingen uitdaagde" over wat aantrekkelijkheid betekende: "Vroeger moest ik helemaal niets weten van oudere mensen, ik vond ze totaal niet aantrekkelijk. Maar nu is dat idee helemaal verandert. Waarom ook niet!?” Alexa geeft toe dat ze haar twijfels had toen haar partner Zac vertelde dat de gemiddelde leeftijd van de mensen op de cruise tussen de 45 en 65 zou zijn, maar toch besloot ze ervoor te gaan.

Ze zei: "Ik ging en ik wilde vooral plezier hebben. Ik wist dat Zac zou neuken met alles wat daar bewoog, dus ik dacht 'OK ik wil plezier hebben, waarom kan ik deze mensen niet aantrekkelijk vinden? Ik begon deze mensen met andere ogen te zien en ik kwam daar aan en het was een soort schok. Maar tegen dag twee of drie liet ik me gewoon gaan alsof het geen probleem meer was!”

(Bron: Dustin Rybka-podcast)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties