Bryan, die 340 kilo wil wegen, opent een account voor Alleen Fans: "Ik vind dik worden extreem kinky!" Stories
Bryan, die 340 kilo wil wegen, opent een account voor Alleen Fans: "Ik vind dik worden extreem kinky!"
Stories

Bryan, die 340 kilo wil wegen, opent een account voor Alleen Fans: "Ik vind dik worden extreem kinky!"

Een man die naar zichzelf verwijst als ‘uit de kluiten gewassen vee’ is bezig met een extreme gewichtstoename en hij vindt het… ongelooflijk kinky. Pardon!? Bryan Steel (46) uit Florida in de VS, is zelfs een OnlyFans-account begonnen om zijn bierbuik te tonen aan zijn trouwe volgers. Toen hij aan zijn transformatie begon woog hij een goeie 80 kilo, nu weegt hij 150 kilo en zijn gewicht blijft stijgen. Het doel van Bryan is om 340 kilo te bereiken.

Bryan eet op weekdagen minimaal 12.000 calorieën om zijn doel te bereiken en in het weekend nog meer. Hij vertelde aan Daily Star: "Zwaarder worden is ongelooflijk, je moet er wel opgewonden door raken. Het is extreem kinky en ik hou ervan. Maar er is ook een levensstijl van toewijding voor nodig om de doelen ook echt te bereiken. Zwaarder worden is een echte uitdaging en het vergt dagelijkse discipline om het vol te houden."

(lees verder onder de foto)

'Uitbalanceren' met gezond voedsel 

En hij schrijft in zijn OnlyFans-bio: "Er is steeds meer voedsel nodig om mijn drang om de grenzen van menselijke consumptie en groei te verleggen te bevredigen en ik heb geen andere keuze dan alle fondsen van abonnees te gebruiken om mijn obsessieve behoefte mogelijk te maken. Doe mee om deze verwaande stier een lesje te leren over hebzucht." Een ganse mond (en buik) vol! Bryan consumeert vooral voedsel voor de hoeveelheid calorieën, maar hij gebruikt ook ‘massashakes’ om hem te helpen de kilo’s eraan te plakken.

Hoewel hij wel veel junkfood eet, probeert hij het ook uit te balanceren met voedzaam voedsel om zo gezond mogelijk te blijven. Hij vertelde: "Ik hou van een grote verscheidenheid aan voedsel. Mijn dag bestaat meestal uit drie of vier grote maaltijden met snacks en meer shakes op dagen dat ik naar de sportschool trek.” Bryan heeft een consistente trainingsroutine en kijkt altijd naar nieuwe video's voor de beste tips over voeding en gezondheid. Gezondheid, zegt u!? Hij gaat ook twee keer per jaar naar de dokter om zijn gezondheid op peil te houden, zodat hij geen problemen krijgt. Oef!

(lees verder onder de foto)

"Pretparken, nee dat zit er niet in"

Hoewel Bryan zijn dromen over gewichtstoename verwezenlijkt, betekent dit niet dat het niet zonder ‘complicaties’ gaat. "Voor mij is het meest uitdagende aspect hieraan het ontgroeien van algemene levensnormen. Kleding, voertuigen en zelfs meubels zijn allemaal graadmeters van vooruitgang en het ontgroeien ervan kan op onverwachte momenten gebeuren," zei hij. "Dingen als naar pretparken gaan, zijn nu onmogelijk voor mij en ik pas ook niet in bepaalde voertuigen. Maar dat hoort bij het proces, er zullen afwegingen gemaakt moeten worden en het is belangrijk dat je dat begrijpt." Ja, we begrijpen het… Of nee, toch niet helemaal.

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties