"Dagelijks betaal ik 4 vrouwen om van bil te gaan. Eentje bespoot me met pepperspray terwijl we het deden!" Stories
"Dagelijks betaal ik 4 vrouwen om van bil te gaan. Eentje bespoot me met pepperspray terwijl we het deden!"
Stories

"Dagelijks betaal ik 4 vrouwen om van bil te gaan. Eentje bespoot me met pepperspray terwijl we het deden!"

Een man die zich regelmatig tot sekswerkers wendt in de beruchte Figueroa Street in het zuiden van Los Angeles, zegt dat de seks een keer te lang duurde, waarop de dame in kwestie hem… trakteerde op een dosis pepperspray! Desondanks geeft John toe dat hij soms gevoelens ontwikkelt voor de vrouwen die hij betaalt voor seks.

John (39) vertelde de Soft White Underbelly- podcast dat hij bijna alle dagen op de beruchte straat rondhangt. Hij betaalt drie tot vier keer per dag voor seks, zegt hij. Hoewel dat een dure gewoonte kan zijn, zijn de vrouwen die hij inhuurt ‘nogal laag’, waardoor het betaalbaar blijft. Hij kent de meeste meisjes die er werken en geeft toe dat hij soms romantische gevoelens voor hen ontwikkelt. “Maar ik probeer dat wel zo veel mogelijk te vermijden”, zegt hij.

Pepperspray

John zegt dat de meeste vrouwen de zaken ook graag op professionele basis willen houden. Er was er zelfs eens eentje die extreme actie ondernam toen John het iets te lang liet duren. “Ik zat in de auto en nam haar mee,” vertelde hij. “We deden ons ding maar op een bepaald moment zei ze me dat ik moest voortmaken. Plots haalt ze pepperspray tevoorschijn en spuit me vol met dat ding! Ik reed weg, bijna verblind, maar ging later die dag toch terug naar Figueroa voor seks.”

"Dagelijks betaal ik 4 vrouwen om van bil te gaan. Eentje bespoot me met pepperspray terwijl we het deden!"

"Sommige avonden kwam ik gewoon niet thuis"

Hoewel hij nu vrijgezel is, geeft John toe dat hij tijdens zijn vorige relatie met sekswerkers omging. Iets wat de moeder van zijn kind niet fijn vond. “Ze kwam erachter en ze was niet blij,” zei John. “Vroeger gaf ik al mijn geld uit aan de meisjes. Op sommige avonden kwam ik niet eens thuis." John gebruikt zelden een condoom als hij seks heeft in Figueroa Street, en heeft daardoor in het verleden gonorroe opgelopen. En dat John zeker geen ‘doetje’ is bewijst de manier waarop hij zijn wilde uitstapjes financiert.

“Ik handel in gestolen katalysatoren,” gaf hij zonder blozen toe. “Dat doe ik om mijn seksuele driften te kunnen bekostigen. Aan elke katalysator die ik verkoop verdien ik een slordige 1.200 dollar. Ik geef toe dat ik een echte seksverslaafde ben, en ben al door seks geobsedeerd sinds mijn vroege tienerjaren. Ik moet gewoon op straat zijn en op zoek gaan naar vrouwen. Of ze nu dik of mager zijn, het maakt niet uit, ik moet ze hebben,” besloot hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties