Gwen reist de wereld rond om van bil te gaan met getrouwde mannen: "Ik red zo eigelijk huwelijken" Stories
Gwen reist de wereld rond om van bil te gaan met getrouwde mannen: "Ik red zo eigelijk huwelijken"
Stories

Gwen reist de wereld rond om van bil te gaan met getrouwde mannen: "Ik red zo eigelijk huwelijken"

‘Serie-minnares’ Gweneth Lee (50) uit Londen heeft onthuld hoe het is om de wereld rond te reizen om met de echtgenoten van andere vrouwen te slapen. Ook al veroordelen mensen haar, ze zegt dat ze op deze manier eigenlijk huwelijken redt. Ze doet dit al bijna 10 jaar en heeft al in vele landen de seksuele fantasieën van mannen bevredigt.

Het begon allemaal toen ze besloot om lid te worden van IllicitEncounters.com, de grootste ‘affairesite’ van het Verenigd Koninkrijk, toen ze nog getrouwd was met haar overleden echtgenoot, Robert. In een exclusief interview met Daily Star vertelde de 50-jarige dat ze veel van hem hield, maar dat hij haar ook bedroog tijdens hun huwelijk. Ze zei: “Ik dacht, als ik hem niet kan verslaan, dan doe ik gewoon met hem mee!”

Geobsedeerd door seks

En ze ging verder: "Mijn man was volwassen genoeg om te weten dat het hypocriet van hem zou zijn geweest om bezwaar te maken. Zelf hield ik ook altijd al van seks en de sensatie om met een nieuw iemand naar bed te gaan. We hadden allebei affaires met verschillende mensen voordat hij helaas meer dan tien jaar geleden aan kanker overleed.”

Nadat ze over het verdriet van de dood van haar man was, besloot Gweneth weer uit te gaan. "Ik wilde geen nieuwe man, gewoon een beetje plezier” zei ze. "IllicitEncounters.com paste bij mij omdat alle mannen daar geobsedeerd zijn door seks, net als ik. Ik ben de site gewoon blijven gebruiken, ook al was ik niet meer getrouwd, en ik heb er de afgelopen tien jaar veel plezier aan beleefd." Gweneth reisde al de hele wereld rond en deed het al met mannen van alle allooi.

Gwen reist de wereld rond om van bil te gaan met getrouwde mannen: "Ik red zo eigelijk huwelijken"

Seksuele verlangens verkennen

Ze zei aan Daily Star dat hoewel mensen haar vaak veroordelen voor wat ze doet, ze eigenlijk gelooft dat ze huwelijken redt. Ze zei dat ze nooit een huwelijk zou willen beëindigen, of een echte toegewijde relatie zou willen hebben met een van haar minnaars. “Ik help mannen gewoon om hun seksuele verlangens te verkennen en er zo voor te zorgen dat hun behoeften worden vervuld in de slaapkamer” stelde ze.

“Als al mijn minnaars hun vrouw de rest van hun leven zouden moeten trouw blijven, zouden ze allemaal gescheiden zijn. Hun huwelijken werken omdat ze een beetje vrijheid krijgen en ze weten, door met mij uit te gaan, dat er geen problemen zullen zijn. En ik ga hun vrouwen zeker niet opbellen!” besloot ze. En zo is er dan weer een mooie uitleg voor alles natuurlijk…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties