"Ik gooide alles uit en maakte een pikante foto voor mijn vriend. En toen stuurde ik die per ongeluk naar mijn ouders..." Stories
"Ik gooide alles uit en maakte een pikante foto voor mijn vriend. En toen stuurde ik die per ongeluk naar mijn ouders..."
Stories

"Ik gooide alles uit en maakte een pikante foto voor mijn vriend. En toen stuurde ik die per ongeluk naar mijn ouders..."

Tegenwoordig is het meer regel dan uitzondering dat partners al eens een ‘pikant’ plaatje naar elkaar sturen. Het zou volgens experts namelijk ook de vonk in een relatie levend houden. Dus zeker eens proberen! Maar een fitnessmodel was helemaal in shock wanneer bleek dat ze zo’n kiekje verkeerdelijk naar haar ouders had gestuurd. Oeps…

Fitnessmodel / influencer Steph Claire Smith vertelde tijdens haar KICPOD-podcast: "Ik ben er vrij zeker van dat dit het meest beschamende is dat me ooit is overkomen: ik stuurde een naaktfoto naar mijn vader en moeder. Het ergste was dat mijn moeder zei: 'Ik denk niet dat we dat hoefden te zien'. Ik had zoiets van 'mam, reageer gewoon niet'."

"Ja, je vroeg ook mij om advies"

Steph's co-host Laura Henshaw herinnerde zich het voorval, en beschreef hoe Steph ook de naaktfoto naar haar had gestuurd om advies te vragen. Ze zei: “Ja, ik weet nog dat je hem ook naar mij stuurde. Ik kwam bij je thuis en je zat op het bed. Maar wat konden we doen? Je ouders hadden toen de foto al gezien.”

Ondanks haar ‘verlegenheid’ over een pikante foto die bij haar ouders terechtkwam, vind Steph het niet erg om online haar seksleven uit de doeken te doen. Zo onthulde ze eerder dat ze een 30-daagse seksuitdaging was aangegaan met haar man. Ze onthulde toen dat dit nodig was om haar relatie met haar partner Josh te ‘resetten’ en het hen hielp om romantischer met elkaar om te gaan.

Foto's van Steph Claire Smith

Ze zei: "Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als we intiem zijn, maakt dat al het andere beter. Hoezeer ik dat soms ook haat om toe te geven.” Dit allemaal gezegd zijnde, hieronder nog wat leuke foto’s van Steph…

(Intropic: Instagram en Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties