"Ik liet in 4 jaar mijn hele lichaam tatoeëren. Probleem is dat mijn ouders me nu haten" Stories
"Ik liet in 4 jaar mijn hele lichaam tatoeëren. Probleem is dat mijn ouders me nu haten"
Stories

"Ik liet in 4 jaar mijn hele lichaam tatoeëren. Probleem is dat mijn ouders me nu haten"

Tristan Weigelt heeft in slechts vier jaar tijd een van de meest extreme transformaties ter wereld ondergaan, door 95% van zijn lichaam te laten tatoeëren. Hij ziet er nu volledig onherkenbaar uit na zijn make-over van ongeveer 55.000 euro, maar hij heeft zijn ouders sindsdien niet meer gezien. Dat komt omdat de 25-jarige Amerikaanse tattoo-fanaat nu in Kopenhagen woont, waar hij verslaafd is geraakt aan body art. En deze maand deelde hij voor en na foto's op Instagram, waar hij 72.000 volgers heeft.

Onder de post gaf een fan commentaar: "Wat zeggen je ouders ervan? Heb je ze al persoonlijk gezien met de nieuwe look?" Tristan antwoordde: "Nee, nog niet. Mijn moeder is er zeker geen fan van.” Hij voegde eraan toe dat hij geen plannen had om zijn familie binnenkort te zien. In een eerder interview zei Tristan dat veel vrouwen zijn uiterlijk eng vinden. Hij zei: "Mensen staren veel, maar ik merk het niet zo erg. Het schrikt veel vrouwen af, maar verder is er geen reactie. De meeste mensen zijn echt positief.”

"Wat ik ga doen als ik oud ben? Sterven..."

"Veel mensen staren en zijn gefascineerd,” ging hij verder. “Mijn vrienden zeggen nu dat het bijna is alsof je met een beroemdheid rondloopt. Helaas haten mijn ouders tattoos.” Tristan heeft 260 uur onder de naald doorstaan en onder zijn recente voor en na post vroeg een andere volger: "Geweldig man, maar wat ga je doen als je oud bent?" Tristan antwoordde met het woord ‘sterven’, gevolgd door een lachende emoji. De enige delen van zijn lichaam die nog niet getatoeëerd zijn, zijn de handpalmen, intieme delen en voetzolen.

Hij zei dat de meest pijnlijke gebieden om te worden geïnkt zijn gezicht en voeten waren. En hoewel zijn uiterlijk drastisch is veranderd, benadrukt Tristan: "Behalve mijn huidskleur is er eigenlijk niets veranderd. Van binnen ben ik nog steeds de oude ik. Ik voel me van binnen zeker niet anders dan toen." Sinds hij zijn eerste tatoeage kreeg, had Tristan de ambitie om zich volledig te laten bedekken. "Ik dacht 'waarom niet?' Ik ben al zo ver gekomen, dus ik kan net zo goed doorgaan," zei hij. Zijn oranje ‘tatoeagepak’ - inclusief een draak op zijn rug - is geïnspireerd op ‘Japanse traditie’.

"Neem een tatoeage die je mooi vindt"

En Tristan gaf het volgende advies aan degenen die geïnteresseerd zijn om zich te laten tatoeëren: “Aan iedereen die een tatoeage overweegt, neem de tatoeage die je mooi vindt. Neem wat je mooi vindt en wat logisch is voor jou. Ik zie zoveel mensen die zich zorgen maken of een bepaalde tatoeage wel bij hen past of dat het niet hun stijl is. Als je het mooi vindt, neem het dan. Niemand zou me gezegd hebben dat mijn tatoeages me zouden passen als ik het vijf jaar geleden aan iemand vroeg. Maar nu kan niemand zich mij voorstellen zonder ze."

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties