"Ik verklapte aan mijn lief met hoeveel vrouwen ik s*ks had voor haar. Maar ik verzweeg één groot geheim..." Stories
"Ik verklapte aan mijn lief met hoeveel vrouwen ik s*ks had voor haar. Maar ik verzweeg één groot geheim..."
Stories

"Ik verklapte aan mijn lief met hoeveel vrouwen ik s*ks had voor haar. Maar ik verzweeg één groot geheim..."

Een man onthulde dat zijn vriendin het ‘lief’ van hem vond dat hij zijn 'body count' met haar had gedeeld. Hij bekende echter ook dat hij een groot geheim verbergt waar zij niets van weet. De man ging online om zijn bekentenis te delen op het populaire X-account @Fesshole. Op deze pagina delen mensen anoniem hun grootste geheimen, waarbij vreemden vaak hun zegje doen of advies geven over de situatie.

En de man gebruikte het account als de perfecte gelegenheid om over zijn seksleven te vertellen. Hij onthulde dat hij besloot om met zijn vriendin te delen met hoeveel mensen hij naar bed was geweest. Hij besloot haar echter alleen te vertellen met hoeveel vrouwen hij naar bed was geweest.

"Eén geheim heb ik niet verklapt"

Op het account schreef hij namelijk het volgende: "Ik en mijn vriendin hadden een gesprek over vorige seksuele partners. Ze vond het heel lief dat ik maar met drie andere vrouwen was geweest. Ik heb het wel niet gehad over de ongeveer twintig mannen met wie ik naar bed ben geweest." Het bericht is viraal gegaan sinds het op X werd geplaatst - het werd bijna een miljoen keer bekeken.

"Lijkt me een gezonde relatie..."

Velen scholden de man uit voor het niet vertellen van de waarheid: "Dus je verbergt dingen voor haar? Lijkt me gezond." Een ander voegde eraan toe: "Zie je, dit is waarom ik vertrouwensproblemen heb." Anderen denken echter dat de vriendin ook zou kunnen liegen over haar eigen ‘body count’.

"Ze heeft waarschijnlijk 20 mannen en een paar vrouwen gehad sinds ze bij je is, je komt ermee weg,” zei iemand. Iemand anders reageerde: “Ik zou er zelf helemaal niet aan denken om met mijn vriendin zo’n gesprek te voeren. Heel raar!”

(Bron: X - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties