"Ik wil een terugbetaling van mijn huwelijksfoto's nadat mijn man naar bed ging met ... de trouwfotografe" Stories
"Ik wil een terugbetaling van mijn huwelijksfoto's nadat mijn man naar bed ging met ... de trouwfotografe"
Stories

"Ik wil een terugbetaling van mijn huwelijksfoto's nadat mijn man naar bed ging met ... de trouwfotografe"

Een bruid heeft om een volledige terugbetaling gevraagd nadat ze ontdekte dat haar echtgenoot een affaire had gehad met hun trouwfotografe. De gebroken vrouw eiste haar geld terug en beweerde dat haar man het bed had gedeeld met de 20-jarige fotografe die hij had ontmoet op hun grote dag. In een pijnlijke daad van wrede ironie had ze zelfs fotografisch bewijs om de affaire te bewijzen. Haar verzoek tot teruggave werd echter niet ingediend bij de betreffende 20-jarige jongedame, maar bij een andere fotograaf - de man die haar had ingehuurd voor de gelegenheid.

De man – laten we hem Bob noemen – legde zijn dilemma uit in een Reddit-post en schreef: "Eerder deze zomer werd ik geboekt voor een huwelijk. Mijn gebruikelijke tweede fotograaf kon niet komen, dus vond ik iemand anders online die ik goed werk vond leveren. Hoe dan ook, zij en ik deden de bruiloft en alles leek zoals gebruikelijk zakelijk. Foto's waren bewerkt, aan de klant geleverd, alles was goed." Hij vervolgde echter: "Toen kreeg ik een e-mail van de bruid. Ze wilde een terugbetaling omdat de dame die ik had ingehuurd als tweede fotograaf voor de dag na de bruiloft met haar man had geslapen.”

"Ik voel echt mee met haar maar..."

“En ze voegde ook foto's van zijn telefoon toe om het te bewijzen,” ging Bob verder. “Ik heb nog niet gereageerd maar wat moet ik doen?” vroeg hij aan de volgers van de sub-Reddit. "Ze heeft me ingehuurd voor een klus en de klus is voltooid en het product is geleverd. Maar ik heb ook het gevoel dat dit zou zijn alsof ik een professionele hondenuitlater was die de hond van een klant uitliet en hem later neerschoot. Natuurlijk wordt de tweede fotograaf beschouwd als een zelfstandige en niet als een werknemer, maar toch… Ik voel echt met deze dame mee, maar dat is ook veel geld om terug te moeten geven voor werk dat is gedaan."

Mede-Redditers stonden achter Bob en benadrukten dat hij niet hoefde te betalen voor de fouten van anderen. "Dit klinkt hard, maar haar man zou vreemdgaan ongeacht wie je tweede fotograaf was. Het is niet jouw schuld dat ze met hem is getrouwd," schreef iemand. "Vertel haar dat je het jammer vindt om te horen, maar dat er geen manier is om een terugbetaling te doen voor een voltooide dienst volgens je contract," raadde een ander aan. Nog iemand anders maakte een opmerkelijke vergelijking: "Wat als je de barman was... 'Hé barman, mijn man is dronken geworden van jouw drank en heeft me bedrogen, geef me een terugbetaling!' Nee man, niet doen.”

"Ik zou haar volledig terugbetalen!"

Toch was er ook één iemand die tegen de stroom in roeide en schreef: "Ik weet niet waar de mensen hier over praten, ik zou haar volledig terugbetalen. Als ze dit verhaal overal verspreidt, online, recensies, podcasts, staat JOUW naam op het fotografiecontract. Ik zou zeggen: 'Het spijt me echt dat dit is gebeurd, ik had geen idee. Ook al heb ik mijn werk goed gedaan, ik ga je terugbetalen alleen vanwege de situatie en ik voel met je mee.’ Laat ze ook een geheimhoudingsovereenkomst tekenen waarmee ze instemt jouw naam nooit bekend te maken.”

(Bron: Reddit - Intropic: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties