"Mijn lief heeft al dagen beeld, maar geen klank. En dat door een onschuldig compliment over haar muis..." Stories
"Mijn lief heeft al dagen beeld, maar geen klank. En dat door een onschuldig compliment over haar muis..."
Stories

"Mijn lief heeft al dagen beeld, maar geen klank. En dat door een onschuldig compliment over haar muis..."

Online vind je de vreemdste verhalen en hier is weer zo’n exemplaar… Het geven van complimenten is van cruciaal belang in elke relatie. Het versterkt niet alleen de band tussen jullie, maar het is ook een manier om waardering te tonen. Soms kan een compliment echter onverwacht uitpakken, zoals het geval was voor een man die in de problemen kwam na het geven van een schijnbaar onschuldig compliment aan zijn vriendin.

Op een dag gingen ze samen naar een evenement. Zijn vriendin droeg een schattige jurk met rode stippen, gecombineerd met een bijpassende hoofdband met een strikje. Ze vroeg hem wat hij van haar outfit vond. Om haar een goed gevoel te geven, complimenteerde hij haar door haar "schattig" te noemen en te verwijzen naar het Disney-personage Minnie Mouse. Tot zijn verbazing reageerde zijn vriendin echter woedend. Ze interpreteerde zijn opmerking als een belediging en vroeg: "Noemde je me net een rat?" Ai ai…

Geen rat, maar een muis... 

De man was verbijsterd en probeerde uit te leggen dat hij haar alleen maar met Minnie Mouse vergeleek vanwege de schattigheid. Maar zijn vriendin bleef boos en beschuldigde hem ervan haar te beledigen. Ondanks zijn pogingen om haar te kalmeren en uit te leggen dat Minnie Mouse een muis is, geen rat, bleef haar boosheid groeien. Uiteindelijk vertrok ze boos en antwoordde die avond niet meer op zijn berichten en oproepen. En nadien was het dagen aan een stuk beeld maar geen klank.

"Dit is een serieuze rode vlag!"

Uiteraard kwamen er online op het verhaal meteen de nodige reacties. Iemand schreef: “Dit is een serieuze red flag, mijn vriend. Ren!” Een ander zei: “Ik maakte ooit eens opmerking over een jurk die mijn vriendin paste en wilde kopen, dat ik hem niet mooi vond enzo. Ze zei meteen: ‘Bedoel je dat ik dik ben!?’ Altijd voorzichtig zijn wat je tegen vrouwen zegt!” De man reageerde zelf dat hij in de toekomst wel twee keer zou nadenken voor hij nog een opmerking maakt over zijn vriendin. Echter, als het verhaal daadwerkelijk zo is gegaan, vinden wij dat zij wel heftig reageert. Wat vinden jullie?

(Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties