Stacy en Ty boosten hun intiem leven op bijzondere manier: "We laten gewoon 5.000 man meekijken!" Stories
Stacy en Ty boosten hun intiem leven op bijzondere manier: "We laten gewoon 5.000 man meekijken!"
Stories

Stacy en Ty boosten hun intiem leven op bijzondere manier: "We laten gewoon 5.000 man meekijken!"

Terwijl de meeste koppels houden van een beetje privacy voor hun intieme momenten, geniet één stel ervan om hun seksleven te delen met 5.000 vreemden. Het Aussie-koppel Stace en Ty zegt dat ze het "echt heerlijk vinden om bekeken te worden terwijl ze seks hebben".

Stace, die een dagtaak heeft aan het helpen van andere vrouwen met hun lichaamsvertrouwen en seksuele intimiteit, vertelde de Love Don’t Judge-podcast dat het idee om een OnlyFans account te starten begon als een grap, maar al snel werd het werkelijkheid.

"Onze families en vrienden waren toch wel bezorgd"

"We waren eigenlijk al bezig met het filmen van content, dus het voelde een beetje natuurlijk voor ons om OnlyFans te beginnen. We besloten om het uit te proberen en het nam vrij snel een vlucht," legde ze uit. Hoewel ze zich op haar gemak voelde om voor duizenden vreemden op te treden, was ze een beetje bang om haar familie te vertellen wat ze aan het doen was. Ze wilde niet dat iemand anders hen erover zou vertellen, dus onthulde ze haar OnlyFans-bijbaan al vrij vroeg.

"Mijn familie maakte zich zorgen dat ik gedwongen werd door Ty," voegde ze eraan toe. "Het duurde even voordat ze eraan gewend waren." Sommige vrienden van Ty uitten ook hun twijfels over zijn openbare seksactiviteiten. "Ze waren bezorgd over mijn reputatie," herinnert hij zich. Maar hij is nog steeds blij met zijn beslissing. Het feit dat niet alleen hij en Stace naar hun sekstapes kijken, maar iedereen, waar ook ter wereld, is "a hell of a turn-on", zegt hij.

"Ook enkele van onze vrienden kijken stiekem mee"

Het publiek van het stel bestaat echter niet allemaal uit volslagen vreemden. Stace weet zeker dat een paar van hun vrienden uit nieuwsgierigheid zijn komen kijken. "We hebben een gratis account waar 4.500 mensen op zitten," zegt ze, "en we hebben een betaald VIP-account waar bijna 500 mensen op zitten, dus in totaal zijn er bijna 5000 abonnees." Ty voegt eraan toe: "Dit geeft ons een platform om door heel veel mensen bekeken te worden."

Het koppel is iets meer dan een jaar samen en deelt hun seksleven online sinds ongeveer acht maanden. Ty zegt dat OnlyFans hun relatie naar een hoger niveau heeft getild. Hij legt uit: "Diep duiken in seksuele fantasieën, daar is kwetsbaarheid en vertrouwen voor nodig. En nu je dat op een schaal doet waar duizenden mensen naar kijken, moet je elkaar steunen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties