"We hebben al acht jaar een relatie met ons drieën. Er is maar één ding dat ons écht jaloers maakt" Stories
"We hebben al acht jaar een relatie met ons drieën. Er is maar één ding dat ons écht jaloers maakt"
Stories

"We hebben al acht jaar een relatie met ons drieën. Er is maar één ding dat ons écht jaloers maakt"

Janie Frank vormt al acht jaar een trio met haar partners Cody en Maggie. En het lijkt erop dat mensen alles willen weten over haar polyamoreuze relatie, want Janie's TikTok-account heeft 504.000 volgers. En in een van haar laatste video's op de sociale mediasite heeft de brunette, uit Tennessee, VS, onthuld dat er maar één ding is dat jaloezie veroorzaakt in hun datingtrio. En het is misschien niet iets wat je verwacht...

In de clip gaf Janie haar volgers een kijkje in het huis dat ze deelt met haar vriend en vriendin. Het is compleet met twee aparte bedden. Dit maakt het wat comfortabeler om elke nacht in te dommelen, nietwaar… "We doen het niet goed als we elke nacht allemaal bij elkaar slapen," zei Janie terwijl ze de bedden filmde. Janie zei ook dat hun huishouden ook drie katten heeft omdat en voegde eraan toe: “Het enige waar we jaloers op worden is wie er meer kattenaandacht krijgt".

(lees verder onder de video)

Wrede opmerkingen

In een aparte video vertelde Janie hoe ze haar vriendin Maggie thuisliet voor een date met haar vriend Cody. De clip bevatte een screenshot van een sms van Maggie thuis, die zichzelf gekscherend omschreef als een ‘hulpje’. Ondanks dat ze blij zijn met hun ‘set-up’, krijgt het drietal regelmatig wrede opmerkingen van trollen. Op een video die foto's van hen in de afgelopen acht jaar liet zien, reageerde een hater onlangs met: "Dit is ongelooflijk verkeerd", terwijl een ander hen als ‘raar’ bestempelde.

(lees verder onder de video)

"Je inspireert me"

Het trio beweerde zelfs dat ze maandenlang werden lastiggevallen op sociale media door trollen nadat ze uit de kast waren gekomen. Veel van Janie's andere fans steunen het drietal echter. Ze hebben veel positieve reacties gekregen van mensen die zelf in polyamoreuze relaties zitten. Iemand vertelde haar het volgende: "Je inspireert me. Mijn man en ik hebben net gebroken met onze vriend van twee jaar en we vinden hier steun bij jullie.” En een ander zei: "Ik kijk naar jullie om mezelf te helpen met mijn eigen poly-relatie."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties