Gumball 3000 staat voor de deur: van New York naar Los Angeles in 8 dagen

Het jaarlijkse evenement waar de gemiddelde autofan de nodige Kleenex gebruikt, de hippies stikken in CO2 en de overheid goed veel cash ontvangt ten gevolge van de vele boetes. Morgen is het weer zover, de start van de Gumball 3000. Rijke stinkerds met een liefde voor alles dat exclusief is rijden samen om ter snelst […]

Het jaarlijkse evenement waar de gemiddelde autofan de nodige Kleenex gebruikt, de hippies stikken in CO2 en de overheid goed veel cash ontvangt ten gevolge van de vele boetes. Morgen is het weer zover, de start van de Gumball 3000. Rijke stinkerds met een liefde voor alles dat exclusief is rijden samen om ter snelst van punt A naar punt B, niet om te winnen, wle om acht dagen het geld door ramen en deuren te gooien en de beste week van het jaar te hebben. Vandaag en morgen staan de kandidaten en diens bolides op Times Square in New York. Morgen vertrekken ze naar de Niagara Falls alvorens de nacht door te brengen in Toronto. Nadien rijden ze door naar Indianapolis om er twee dagen halt te houden voor de legendarische Indy 500.

Nadien wordt er gevlamd naar Kansas City en Santa Fe alvorens aan te komen in Las Vegas waar de nodige jetons in de gokautomaten gaan. Op de laatste dag rijden ze van de strip in Las Vegas via Death Valley naar Los Angeles. Daar eindigt het hele feest op de Holleywood Boulevard. Op de acht dagen zullen er vijf concerten worden gegeven voor het grote publiek. Daarnaast zullen er ook nog exclusieve feestjes gehouden worden voor de Gumballers zelf.

route Gumball 3000

Lees meer autonieuws op autofans.be

Reacties

wpDiscuz