Blunderende Frank Raes beweert dat Ibrahimovic wél meespeelde (video) Sport
Blunderende Frank Raes beweert dat Ibrahimovic wél meespeelde (video)
Sport

Blunderende Frank Raes beweert dat Ibrahimovic wél meespeelde (video)

Ow ow ow! Voetbalcommentator Frank Raes heeft zich gisteren onsterfelijk belachelijk gemaakt op televisie. Toen ie over de wedstrijd Zweden-België bezig was, beweerde ie dat Zlatan Ibrahimovic meegespeeld heeft in de tweede helft. Iedereen weet uiteraard dat dat niet zo was, maar het kwaad was geschied...
Nee, Frank Raes is geen slechte voetbalcommentator. Ook Filip Joos levert keurig commentaar. Andere pipo’s doen het dan weer ronduit slecht. Maar gisteren was het overduidelijk niet het dagje voor Frank Raes, want die vertelde op een bepaald moment zoiets doms dat het niet te geloven was dat hij het gezegd had. Anderhalf miljoen Vlamingen zagen hoe wereldster Zlatan Ibrahimovic de hele wedstrijd van op de bank toekeek.

Eén Vlaming droomde dat ie tóch op het veld stond: Frank Raes. Dat floepte hij er gewoon uit in het praatprogramma Hotel M, bij Marcel Vanthilt. Onbegrijpelijk dat niemand anders aan tafel – zoals Peter Van de Veire of Tom De Cock – daarop reageerde, want voor, tijdens en na de wedstrijd werd er heel wat gediscussieerd over de niet-deelname van Ibracadabra.

Hopelijk werken Franks little grey cells net iets beter tijdens de twaalf wedstrijden die hij in Brazilië van commentaar moet voorzien. En anders, dan laten we gewoon zijn vrouw nog eens in hare pure zien

Hieronder het bewuste fragment. De volledige passage van Frank Raes in Hotel M kan u hier bekijken. (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties